Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Aki nem érti, annak a lényeg röviden: A kis Balázs diszfunkcionális családban nőt fel, amputált lábú apukáját folyamat megcsalta a slampos anyukája, (bár nyilván ez a legkisebb gond) szegény Balázskát is elhanyagolták. Aztán mikor végre iskolába járhatott, ott új kispajtásokkal ismerkedhetett, végre emberi kapcsolatokra is barátokra tehetett szert.... Vagy nem. Egyszer mikor ráesett egy darab kaksira, azt megízlelve rájött, hogy még sosem evett ilyen finomságot. Később találkozik egy drogos bácsival, aki a szeme előtt hagyja el az árnyékvilágot, agoníájában jól összeszarva magát. A kis Balázs egy eufórikus, mondhatni extatikus trip keretében rádöbben, hogy ez a cucc minden eddigin túltesz, azóta is öli a drogos bácsikat, néniket és nyomja ki a beleikből a nemcsak hogy isteni finom, de egyben tudatmodosító szert szart. Mert az jó.

 2012.01.15. 23:04 komment

Címkék: beteg szar gyerek videó drog animáció durva retard disztroj kaka fiú drogos vbk szarfalás koprofágia :Agyfasz :Durva :BESTOF :VBK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása