Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

0. Okosító videó megnézése (a telepítés lépéseit majd érdemes az okosító nénivel (én először azt hittem, hogy kamasz fiú, a hangja alapján :D) együtt csinálni.
1. WP letöltése
2. Regisztrálás egy tárhelyszolgáltatásra, adatbázis létrehozása, FTP kapcsolathoz szükséges adatok
3. WP feltöltése a tárhelyre (FTP-vel) + config.php konfigurálása (nem kell megijedni ettől a szótól, :D csak 4 db, a szolgáltatótól kapott adatot kell beírni)
4. Telepítés böngészőből
5. Néhány alap beállítás  

 2012.07.04. 00:50 komment

Címkék: tutorial telepítés wordpress ftp tárhely mysql host wp config.php insall intallálás

Sokan sopánkodnak, hogy "ott tart ez az ország, ahol", de semmit nem tesznek azért, hogy a dolgok jobbra forduljanak. A képen látható úr (Eduárd Kománovics Sztahanov), aki a KOMÁNOVICSIZMUS szellemi atyja és vezetője, erejét nem kímélve hirdeti világmegváltó eszméjét. Az itatáááás fontosságát hangsúlyozva, egy szebb jövő reményében küzd fáradhatatlanul a magyarok testi-lelki egészségéért.

komanovicsizmus.jpg

Ha a fenti képre, vagy erre a faszbukkos linkre kattintunk, és beszeretjük az oldalt, máris tagjai lehetünk a nemes célért küzdő csoportnak. A humoros képek mögött méllllyenszántó, gondolatébresztő, értéket közvetítő társadalomkritikát találunk. A kománovicsizmus segítségével újragondolhatjuk, sőt újrakezdhetjük az egész életünket. Soha nem késő változni! Engem meggyőzött. Terjeszd Te is az Igét, hogy felvirágozzon az ország! Éljen a Kománovicsizmus, vesszen a józanság!

Sőt, most akció!
Minden egyes csatlakozáskor meggyógyul egy rákos kisgyermek! Bizony!

 

Ezenkívül Eduárd nem csak a Kománovicsizmus atjya, de egyben a Puruttyán is futó joszartetkodvan.puruttya.hu blog (Isten nyugosztalja) szerkesztője is volt, ami most TATTOO AND HUMOR néven, megújult külsővel és tartalommal várja a jószartetók szerelmeseit.

 2012.07.02. 16:44 komment

Címkék: facebook józanság itatás jószartetkódvan komanovicsizmus bizony! :Egyéb

Ha valaki nem tudná mit kell nézni, a negyedik képen a kedves helyszínelők a segítségünkre sietnek, rámutatva a lényegre.
Ha valakit felizgatott volna a végén az a "halott vagyok mégis tragikusan bámullak" nézés, az nyalja meg a poszt végén található STD-s kurva valagát!

Kattints ide, és nézd meg a(z) ongyilkos.jpg képet teljes méretben!

 2012.07.01. 21:09 komment

Címkék: halál öngyilkosság csaj durva halott öngyilkos altató vbk :Durva exrém

süti beállítások módosítása