Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ötödik fejezet - Amelyben a herceget összetévesztik egy másikkal, de lebukik, mert csak két golyója van. Lesz még itten óriáscsikló, és homoerotikus incest tematika is.

- Kokodryoff tábornok őexcelenciája pillanatnyilag nem tudja fogadni. Éppen a lágytojását tunkolgatja.
- Én viszont - felelte Mony a portásnak - az ő ordonánc tisztje vagyok. Nevetségesek maguk péterváriak az örökös bizalmatlanságukkal... Nézze meg az egyenruhámat! Remélem, nem azért hívattak Szentpétervárra, hogy portások packázzanak velem!
- Mutassa a papírjait! -mondta a cerberus, egy tagbaszakadt tatár.
- Nesze! - mondta Mony, s válaszképpen az orra alá dugta pisztolyát. A kapus sóbálvánnyá dermedt, majd mély meghajlással utat engedett a katonatisztnek.

 2012.03.31. 21:30 komment

Címkék: irodalom szex pornó bizarr vicces szöveg erotikus baszás vbk vessző 11000 Apollinaire Tizenegyezer :Bizarr :VBK

Negyedik fejezet - Amelyben régi ismerősök kerülnek elő, újabb dráma történik a vonaton, majd egy különös szertartást élvezhetünk végig. Bebascu herceg megkapja az örökségét sőt tábornoknak is kinevezik. Kitört a háború,  irány Szentpétervár!

 2012.03.30. 22:07 komment

Címkék: irodalom szex pornó bizarr vicces szöveg erotikus baszás vbk vessző 11000 Apollinaire Tizenegyezer :Bizarr :VBK

Na jó, tudom, hogy kicsit sok mostanában a kukis videó, de szerintem ezek megunhatatlanok! Ma amolyan biológia óra lesz így késő este, amiből azt tudjuk meg, hogyan lehet 4 járatot készíteni egy makszliba! Az oktató anyagot lentebb a videóban találjátok!

 2012.03.29. 23:01 komment

Címkék: beteg videó bizarr durva disztroj agyfasz vbk cbt :Bizarr :VBK

Nos elérkezett a második Valorumos csajos poszt, ma is hoztam nektek egy fasza kis feladványt, amit majd az előző feladvány megoldása, a győztesek kihirdetése, és a szexi képgyűjtemény végignézegetése után fogjátok megkapni!

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

 2012.03.29. 22:06 komment

Címkék: beteg lol bizarr feladvány agyfasz vbk granny :Bizarr :VBK

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már nagyon várom a nyarat, az igazi, herefonnyasztó jó időt. Ezért ma elő is vettem a tavaly nyáron készült fotóimat, amiket természetesen nektek is megmutatok.

Kattints ide, és nézd meg a(z) 00.jpg képet teljes méretben!

 2012.03.29. 21:12 komment

Címkék: maci képek bizarr nyár oroszlán plüss buzi szexi fürdőruha jóidő ratyi :Bizarr :VBK

Tegnap előtt Csirkebubus szétosztott a szerkesztőségben a jutalékokat, amiket Ti az olvasók ajánlottatok fel kiskutyák meg kismacskák megmentésére, ami persze kamu volt, mert általában ezekből a lóvékból amiket kicsalunk mindenkiből, elkurvázzuk,eldrogozzuk, vagy kegyetlenül elveretjük magunkat valami dominával, ami nem olcsó, úgyhogy továbbra is támogassátok szorgosan a VBK kisállat menhely alapítványt! 

Kattints ide, és nézd meg a(z) 387581_194402140633881_100001922905654_435485_6695.jpg képet teljes méretben!

 2012.03.29. 19:01 komment

Címkék: buli képek party idióta olvasmány vbk :Agyfasz :VBK

 A mai napot egy szupcsi kis videóval szeretném zárni, természetesen csajos videó, ami egy kis komolyzenével van megspékelve!

Na mostár ténylg huzzatok alukálni szépen!

 2012.03.28. 23:01 komment

Címkék: beteg videó bizarr durva wtf agyfasz viasz vbk vax :Bizarr :VBK

 Tegnap nagy vita vót a kuki kínzós videóm alatt, még Csirkebubus maga is bevallotta, hogy csak sírva tudott maszturbálni, sőt a fasza mellett még a szőre is felállt a kezén, meg olyan is volt, hogy ez durva, meg ennek mi értelme, meg ilyesmik! Uraim és hölgyeim (Igen Linard, ha olvasod, akkor itt rád gondolok!) kérem szépen! Ne legyetek már ribancok! A tegnapi videó nem volt durva! Ez a durva!

Na ugye! Mondjuk a sírva masztizásig még nem jutottam el, de már majdnem eléveztem, csak az a baj, hogy túl rövid vót videóka! No, sebaj! Jóéjszakát!

 2012.03.28. 22:02 komment

Címkék: beteg videó bizarr vicces durva agyfasz vbk cbt :Bizarr :VBK

 Harmadik fejezet - A szereplők kiheverik fáradalmaikat, ismét találkoznak, ez azonban tragikus drámába torkollik.

Jó pár nap eltelt a különös este óta, mely még különösebb véget ért a 3269-es fiákeres és a rendőr közreműködésével, de Bebascu herceg még mindig a sebeit nyalogatta. Az ostornyomok már behegedtek; a pamlagon heverészett a Grandhotel egyik különtermében, és a Le Journal bűnügyi rovatát olvasgatta; az mindig felizgatta. Most is volt benne egy bizsergetően izgalmas kis történet. Valami éttermi mosogatólegény megsütötte az egyik kis kukta seggét, aztán azon melegében megfarkalta, s közben jóízűen csipegetett az ifjú ropogósra sült, véres püspökfalatjából. A jobb sorsra érdemes rostonsült iszonyú sivalkodására összecsődült a szomszédság, s hamarosan lakat alá került a szadista mosogató. Az esetet a lehető legnagyobb részletességgel tálalta az újság, a herceg széles vigyorral olvasgatta a cikket, lassan, komótosan veregetve faszát, melyet közben előhalászott nadrágjából.

 2012.03.28. 21:13 komment

Címkék: irodalom szex pornó bizarr vicces szöveg erotikus baszás vbk vessző 11000 Apollinaire Tizenegyezer :Bizarr :VBK

A mai napot egy csajos videókával szeretném zárni, mivel ráébredtem, hogy túl sok anyag kerül fel a hímneműek szórakoztatására!

A videóban látható műveletsort születésnapra, évfordulóra, névnapra is tudom ajánlani, ha ezt megcsinálja a leányzó, az biztos, hogy a kapcsolat új univerzumokba fog szárnyalni!

 2012.03.27. 23:01 komment

Címkék: beteg bizarr vicces durva disztroj kínzás vbk cbt :Durva :Bizarr :VBK

 Múltkor Csirek megszűntette a csajos posztot és a feladványokat, mert azt mondta, hogy szarok vagytok! Nem tudom az igazságot, én személy szerint csak a Lédi Dzsenniset találtam ki, de úgy döntöttem, hogy én folytatom ezt a hagyományt! Habár nem vágom, hogy mi a szokás, de nálam úgy lesz, hogy lesznek pitsás posztok, majd a végén kaptok egy feladványt, és ha azt sikerül megoldani, akkor két nap múlva is kaptok egyet így az esti órákban!

Szóval most pár kép, aztán a feladvány!

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

 2012.03.27. 22:01 komment

Címkék: poszt képek bizarr feladvány agyfasz csajos vbk lédiboj :Bizarr :VBK

Második fejezet - Amelyben Bebascu megismerkedik két hölgyel, valamint fogadalmat tesz.

- Mihelyt megláttam, kisasszony, királynői szépségétől tótágast állt bennem a genitális szerelem, s jobban felhevültem, mint egy kupica törkölytől.
- Pörkölttől?
- Lábaihoz helyezem vagyonomat és szívemet. Lennénk csak együtt az ágyban, hússzor egymás után bizonyítanám érzelmem szilárdságát. Sújtson le rám a tizenegyezer szűz haragja, vagy testemet tizenegyezer vessző harapja, ha tódítok.

 2012.03.27. 19:11 komment

Címkék: irodalom szex pornó bizarr vicces szöveg erotikus baszás vbk vessző 11000 Apollinaire Tizenegyezer :Bizarr :VBK

Sok blogon olvastam, hogy az adott posztoló úgy kezdi a hülyeségeit felvezetni, hogy „valamelyik nap…” tehát most én is úgy kezdem, hogy valamelyik nap a csajom, a haverok, meg jómagam leruccantunk a Volgához fürcsizni, nem volt hideg, csak mínusz 15 fokpercelsius, ezért nagyon megitattam az asszonykámat, és rákényszerítettem, hogy vetkőzzön meztlenre és eredjen befelé fürödni, hogy csoportos recskázást tarthassunk!

 2012.03.27. 15:02 komment

Címkék: beteg bizarr durva disztroj wtf epic agyfasz vbk :Bizarr :VBK

Kattints ide, és nézd meg a(z) 1-4.jpg képet teljes méretben!

 2012.03.27. 12:01 komment

Címkék: beteg képek bizarr art comics bdsm agyfasz vbk :Bizarr :VBK

Kattints ide, és nézd meg a(z) 00_vbk_hello_kitty.jpg képet teljes méretben!

 2012.03.26. 22:13 komment

Címkék: random beteg bizarr durva agyfasz vbk bünti :Durva :Bizarr :VBK

Úgy gondoltam, hogy talán sokan nem ismerik Apollinaire ezen alapművét, a Tizenegyezer Vesszőcsapást, ezért ezt a 9 fejezetes írást most posztsorozat formájában bocsátanám elétek, napont kijönne egy új fejezet. Aki olvasta, az lépjen tovább, vagy nosztalgiázzon, aki nem, annak jó szórakozást.

Akinek ne adj isten Apollinaire (magyarul kiejtve kb apoliner) neve sem rémlene, az lapozza fel a gimis irodalom könyvecskéit, bizonyára megtalálja ott, mint a kalligrammák, vagyis képversek nagy szakértőjét. (Ezt a műfajt különben nem ő találta ki, hiszen már az ókori Alexandriában is nyomattak hasonlókat, azonban feledésbe merültek, mondhatti ő újra felfedezte őket.) Ebben a posztban nem kalligrammák lesznek, hanem egy puruttya írása, amihez annak idején sajnos nem adhatta a nevét.

Képeket nem raktam bele, mert szerintem jobb így, de a szöveget próbáltam (kissé önkényesen) tagolni, hogy jobban olvasható legyen, mint az eeredeti rövid sorok.

Első fejezet - Amelyből megtudhatjuk, hogy Bukarest szép város, megismerjük a trú puruttya román főhőst, Mony Bebascut, örökös hospodárt, valamint Párizsba utazásának előzményeiről is tájékozódhatunk.

 2012.03.26. 21:13 komment

Címkék: irodalom bizarr szöveg vbk vessző 11000 Apollinaire Tizenegyezer :Bizarr :VBK

Kattints ide, és nézd meg a(z) vbk_puruttya_guro_gore_weird_bloody_0.jpg képet teljes méretben!

 2012.03.25. 22:11 komment

Címkék: japán rajz képek bizarr gore hentai vbk rajzolt guro :Bizarr :VBK :Japán

Na szíveim, hol is tartottunk... Ott, hogy Dr. Lomp eltűnt egy nagy büdös párhuzamos univerzumban... De most hála a Jóistennek (kinek másnak) előkeveredett ismét, és befejezi a gyógyítást, mert ...

... a játékszenvedély egy szörnyű függőség, ami anyagi, erkölcsi romlásba taszíthatja azt, aki ebben szenved. Igaz, hogy Dosztijevszkijnek mákja volt és ő emellett egy szerető feleséget is talált magának, ez azonban nem mindennapos. Szóval ezt a betegséget is ki kell gyógyítani, és Lomp doktor ismét beveti magát!

Ez egy elég hosszú terápiás folyamat lesz, mert doktor egyik kezdő asziszense, (Lady Jenny) is jelen lesz, hogy az orvos munkáját segítse. Tegyük hozzá, hogy minden kezdet nehéz, ezért a lágyszívű Jennynek is nehezen megy még a fájdalmas, de annál hatásosabb beavatkozásban való segédkezés. Ahhoz, hogy a jövőben ő is hatékony viselkedésterapeuta lehessen, neki is át kell esnie egy tanulási folyamaton. De ne izguljatok, a doktorúr érti a dolgát, és a maga jól bevált módszereivel segíti Jennyt, hogy olyan jó szakember lehessen később, mint maga a mester.

(Az előzményeket erre a linkre kattintva láthatjátok)

A videók innen tölthetők le (data tár):
>>1. rész<< (60.4MB)
>>2. rész<< (97.0MB)

 2012.03.23. 22:07 komment

Címkék: terápia videó bizarr kúra gyógyulás verés dr bdsm lady pain vbk jenny elite játékszenvedély lomp dr-lomp-rendel :Bizarr :VBK

Néha a szerkesztők nem bírnak magukkal, és szerelmetes cívódással múlatják drága idejüket, - amit posztolásra is fordíthatnának. Igaz, nem volt időm ezzel foglalkozni, de most bevetem a végső fegyvert, mert ilyenkor már csak a mágikus nótánk segíthet rajtunk, amit most még fel is turbóztam egy kis erotikus válogatással. Így már szem nem maradhat szárazon.... Ismét boruljunk tehát sírva egymás kebelére....

 2012.03.23. 21:08 komment

Címkék: videó bizarr nők csajok szeretet kaka fos szerkesztő vbk scat kakál szarik szarnak Michael George kakika Goerge kriszmassz lásztkriszmasz :Bizarr :VBK

Kattints ide, és nézd meg a(z) 02-3.jpg képet teljes méretben!

 2012.03.22. 21:01 komment

Címkék: random beteg bizarr durva agyfasz vbk bünti :Bizarr :VBK

Kattints ide, és nézd meg a(z) 1-11.jpg képet teljes méretben!

 2012.03.22. 19:02 komment

Címkék: beteg rajz képek bizarr art bdsm agyfasz vbk :VBK

Kattints ide, és nézd meg a(z) 001.jpg képet teljes méretben!

 2012.03.22. 07:01 komment

Címkék: beteg japán bizarr durva disztroj hentai epic agyfasz vbk :Bizarr :VBK :Japán

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

 2012.03.21. 23:01 komment

Címkék: beteg képek bizarr csajok durva disztroj ladyboy vbk csecs :Bizarr :VBK

A doktorúr hétfőn megtartotta rendben a szenvedélybeteg kis hölgy terápiáját, ám az erről készült felvétel valahogy kurvára eltűnt az éterben... Azóta is nagy erőkkel keresem. Amíg megtalálom, addig is hallgassunk egy kis goát, mert azt mindenki szereti!

 2012.03.21. 22:08 komment

Címkék: zene bizarr gyertya durva goa bdsm alázás fáj vbk fájdalmas dokrorúr-merre-bújkálsz?! :Zene :Bizarr :VBK

Mivel doktor Lompi ma megint elfelejtett rendelni, ezért nyakamba vettem a nagyvilágot, megkerestem, és tettem róla, hogy több többet eszébe se jusson elfelejteni, hogy megejtse a terápiáit!

Persze azt hittem, hogy ez majd nagyon mélyen érinti, de sajnos tévedtem és bár, ez nem látszik a videón, de csúnyán arcon is spriccelt!

 2012.03.21. 21:01 komment

Címkék: beteg fasz bizarr agyfasz vbk kuki cbt :Bizarr :VBK

süti beállítások módosítása