Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sziasztok kedves gyerekek!

Ma lefekvés előtt a végbelet és az ánusz rózsát fogjuk górcső alá venni, mert az elsősorban engem nagyon érdekel és tudom, hogy Ti sem vagytok közömbösek a téma iránt!

Első videó egy kicsit hosszabb, ezért ajánlom a lejátszáshoz a beletekerős mozdulatokat, mondjuk úgy 10 másodpercenként, tekersz bel 20 másodpercet és úgy nem lesz unalmas a dolog!

Egyébként szerintem nem elítélendő az ilyes fajta fetisizmus, szerintem ez a jövő. Már, ha csak azt nézzük, hogy genetikailag tágul a végbél. Ez csak azért is jó gondolatmenet, mert ha Te kapnál egy ilyet hidd el arra az utánad következő generáció is minden évfordulón meg emlékezne!

Viszont azt sokan nem tudjátok, hogy a segglyuk mint olyan, zöldség lágyításra is kiválóan alkalmas.

Ez is amolyan, reform gondolkodás, mivel összekötik a kellemest a hasznossal. Hogy miért? Mert ez egy új módszer, arra, hogy hogyan lehet zöldség segítségével virágot előállítani... Plussz! A kicsorbult késű turmixgép éle is fel tudja majd aprítani a záróizom által meglágyított zöldséget!

Íme a bizonyíték:

Viszont, ha már rendelkezünk ilyen jellegű növénnyel, akkor azt, csak úgy mint sok minden mást, rendszeresen karban kell tartani mert, ha nem hát akkor…………… akkor gondolom elhervad!:D

Na ha elfáradtál, és tudom, hogy elfáradtál, akkor jönnek a képek!

Kattints ide, és nézd meg a(z) back_in_tha_gape_3.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) back_in_tha_gape_5.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) BVHhH.gif képet teljes méretben!

Igen tudom, hogy ez egy gif volt! ÉS?

Kattints ide, és nézd meg a(z) femme_aubergine.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) who_wants_to_light_a_candle.jpg képet teljes méretben!

Ne okold magad, ez teljesen normális, ha szereted az ilyesmit akár csak nézegetni is, még az is belefér, ha kipróbálnád!

Jajjjjj!! Majd el felejtettem a kívánság teljesítését! Egyébként arról az a sztori, hogy valaki tegnap azt írta, hogy Dzsordzs Májkül nélkül nem jó a poszt és ráadásul, ha észrevettétek a blogon elkezdett havazni is, úgyhogy a végére egy Klasszik SHIT!

És a jóéjtpuszit Ursula fogja adni, aki egyébként a személyi aszisztensem, az ábrázatából merítek ihletet az ilyen bizarr posztok elkészítéséhez!

Szia Ursula!

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

 

 2011.12.13. 22:35 komment

Címkék: videó bizarr napi disztroj fárasztás agyfasz vbk

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása