Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Először is kezdjük egy videóval, hogy milyen is az, ha társunk pont mellettünk aknára lép. Aki most készül elsősegély nyújtási tanfolyamra a jogsihoz, az nézze csak végig, sokat tanulhat belőle. Az izgalom 00:50-től indul. Mondjuk, arra kíváncsi lennék, hogy mennyire lehet egy ilyen sérülésből felépülni. Egy biztos, a srácnak befejeződött az afganisztáni háború.

 

Ha már kellőképpen felkészültünk elsősegélynyújtásból, akkor a következő szintre léphetünk: Az üzemanyag árak elfogadása. Sok ember dühöng, mert sok benne a zadó, a záfa, különben is 400 forint egy liter benzin. Habzó szájú emberek megnyugtatására, van olyan hely, ahol durvább árak vannak. A hely nem más, mint Afganisztán. 400$ egy gallon benzin. Az SI mértékegységre és magyar (kemény) valutára lefordítva:
400$=90.000HUF
1 gallon=3,785 liter
1liter üzemanyag durván 24.000forint.
Az előző afgános posztban megnézhettük, hogy az olcsó üzemanyag nem ér el a rendeltetési helyére közúti szállítás igénybevételével. Lépni kellet a veszteségek miatt. 2005 óta 50-szer több szállítmány (üzemanyag, ivóvíz, lőszer, élelem) érkezik az amcsi bázisokra ejtőernyővel.

Azért senki ne higyje, hogy sima lenne a légi szállítás célba juttatása.

 

Még egy érdekesség: A világ országai nem tudták rávenni az USA-t a kiotói egyezmény aláírására, az afganisztáni elszabaduló árak viszont simán rákényszeríti legalább a hadsereget a megújuló energiák alkalmazására. Eddig minden villamos energiát aggregátor biztosított, de már nagy erővel szerelik a napelemeket és a szélturbinákat. Gongoltátok volna?

 


A környezet tudatos hozzáállás után már nézhetünk valami játékosabbat. Úgyis mindenki battlefieldet nyomja. Következzen az afgán küldetés.

Azért nézzünk meg egy videót a táliboktól is. Igazságtalan lenne média törvényünk miatt is, de főleg azért, mert mindenhol ott vannak.

  

 

A videó egy dologról tanúskodik: Elszántak ezek a népek. Hiába ellenük minden túlerő, szarnak bele. A-10 és egy Apache folyamatosan felettük repked, aknagránáttal lövik őket, de azért csak nem hagyják ott a tuti helyüket. Nagy valószínűséggel frankón belőnek egy amcsi bázisra.

 2011.12.13. 18:00 komment

Címkék: videó képek durva fotók epic fáj vbk fail Unaloműző :Durva :VBK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása