Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Afganisztánról mindenkinek a háború jut az eszébe, amibe a NATO oldalán mi is érintettek vagyunk. De hogy is sodródtunk idáig? Ez egy jó kérdés. A függő embereknek akár még könnycseppet is csalhat ki a szeméből a látvány.

 

Afganisztán DROG NAGYHATALOM! Hogy érhette el ezt a címet? Egyszerűség kedvéért nézzük meg, hogy mit nyomott az előző évben a fogyasztók asztalára. 2010-ben 6900 tonna! ópiumot és 3500 tonna! Kannabiszt. 2000-ben a tálibok ENSZ kérésére felszámolták a mákültetvényeket. Olyannyira jól sikerült, hogy az amerikai külügyminiszter, Colin Powell megdicsérte őket. Aztán jött az összeesküvés elmélet szerelmeseinek nagy napja, a 9/11. Egy hónap múlva már az USA bombázta Afganisztánt. Nem is kellett több, a táliboknak, újra elkezdtek kertészkedni.
 
A tíz éve vívott háborúban, amiben a média beszámolói szerint nyerésre állunk, hogy lehetséges, hogy ennyi drogot tudnak a világpiacra dobni? A NATO 22-es csapdájába lépett. Ha a parasztok fő bevételét elvennék, az egész ország a NATO/ISAF-nak esne. Ezért a mákültetvényeket nem bánthatják. A parasztok nem ültetnek mást, mert hamar álláhákbár skandálás mellett  fejüket lenyiszálják. A drogpénzből a tálib meg fegyvereket vesz és a támaszpontok közötti csapatmozgásokat kegyetlenül támadja. Legyen az úton közlekedő konvoj, vagy légi szállítás. Egyáltalán nem rózsás a helyzet. A terep meg KEGYETLEN.
 
A poszt legalján van egy videó, de szigorúan 18 éven felülieknek. Tényleg megrázó!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Miért is kegyetlen a terep? Íme egy videó (18+) a nehézségekről. Felkavaró(02:12-től), mikor úgy lődözik le a katonákat a tálibok, mintha céllövöldében hurkapálcákra lődöznének. 

 
  folyt.köv.
 2011.12.05. 18:06 komment

Címkék: képek háború durva epic vbk Afganisztán :Durva :VBK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása