Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ahogy eddig is,
a videó utáni szöveg csak a videóban történteket meséli el. 

A 27 éves Nathaniel párkapcsolatban él a kocsijával, aki egyébként fiú és Chase-nek híjják. 5 évvel ezelőtt találkoztak, és első látásra szerelem kerekedett közöttük. Nathaniel vonzalma a kocsik irán még tinikorában kezdődött, bár akkor még beérte a modellkocsik építgetésével, mivel az igaz szerelmet nem ismerte Chase előtt.

Kim, a szobatárs kicsit lesokkolódott először, mikor Nathaniel mesélt neki a szerelméről. Nehéz az ilyet megérteni - mondja. A srác sem igazán érti az egészet, szereti a kocsit és kész. Mindig jól érzik magukat, hasonló zenéket szeretnek, a kedvenc számuk is ugyanaz. Ez ellen az érzés ellen nem lehet tenni, olyan neki Chase, mint másnak a menyasszonya vagy felesége. A randizgatások, ajándékok, és egy éves "járás" után végre a testi szerelemig is eljutottak. A fiú ráhajol a kocsira, oszt csókdóssa, meg hasonlók. A másik nagy kedvenc, hogy Nathaniel előröl aláfekszik, ezt Chase is nagyon szereti.
Szóval nagyon odavannak egymásért, Nathaniel nem igen engedi, hogy más is vezesse a kocsit, akit még sosem hagyott magára egy napnál tovább, a gépe hátterén is Chase van természetesen, hogy lássa az arcát. Ha összetörné valaki, akkor a szive is megállna - meséli könnyeivel küszködve.

Kim aggódik, szerinte ez nem egészen normális, ez persze ez az egész egy dolog, és ő elfogadja a haverját olyannak, amilyen, de az sokkal aggasztóbb, hogy az emberek többsége majd kigúnyolja, bántani fogja emiatt, szóval jobb lenne, ha megválzoznának a srác érzelmei, mert neki, mármint Nathanielnek lenne könnyebb így az élete. Nathaniel is érzi ezt, ezért eddig csak kevés embernek mesélt erről, az nem zavarja különösebben mit gondolnak róla az emeberk, de fél hogy ez akár a karrierjének és a munkájának is véget vethet.
Kim felveti, hogy mi lenne, ha meglátogatna egy pszichót, az segítene abban, hogy Nathaniel kezelni tudja majd azokat az ellenséges reakciókat, amiket ez film indít majd el. A srác belegyezik, mert tudja, hogy Kim jóbarát, és jót akar neki.

Nathaniel azonban előbb az apjának szeretné elmondani. A papa szerencsére jobban fogadja a dolgot, mint azt a fia remélni merte volna. Kérdezi, hogy talán a válásuk volt az oka ennek, hogy az okozott-e benne ilyen törést, ami ide vezetett.
A srác végül az eljut egy terapeutához is, nem azért, hogy kigyógyítsa magát Chase-ből. hanem hogy a társadalom stigamtizlását, barátok, esetleg a munkája elvesztését jobban elviselje majd.
Volt-e már barátnője? Volt, igen, de sosem működött a dolog, mert egy kis része, mindig is a kocsikhoz vonzódott. A pszichó szerint, mivel komoly érzelmi bevonódás is van, ezért ez egy ugyanolyan szexuális orientációnak fogható fel, mint a hetereoszexualitás, vagy a homoszexulitás, - ez pedig amúgy az objektumszexualitás egy része. Nathaniel tudja, hogy az emberek ítélkezni fognak felette, megpróbál majd ezzel szembenézni, de olyan boldog Chase-l és olyan büszke rá, hogy nem akarja abbahagyni. Eztután mesél az első szexuális élményükről is, hogy az milyen szpesöl volt.

 2012.04.03. 21:07 komment

Címkék: kocsi tények autó bizarr iskola okosság vasárnapi oskola fétis parafilia vbk verda okosítás :VBK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása