Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mivel mikor ezeket a sorokat írom sem sikerült még megfejteni a csajos posztos rejtvényt, ezért csajok helyett ismét vasárnapi oskola lesz, méghozzá egy rendhagyó rész, mivel leíró okosság helyett egy esetismertetés fog következni, amivel már amúgy is igen régóta adósa vagyok Lupus kollégának. Szóval vágjunk is belefele!

Sajnos mai vendégünknek törölték a képekkel gazdagon illusztrál blogját, csak ezt az egyetlen, szinte klasszikusnak számító képet tudom most prezentálni nektek. A blog egyik hosszabb szövege szerencsére megvan magyar nyelvre átültetve, a további képek viszont csak illusztrációk lesznek, nehogy megártson nektek a túl sok betű egyszerre.

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

Hogy miért akarja valaki levágni a saját péniszét? Fyrezice 2008-ban írt blogjából még erre is fény derülhet. Ez a fickó blogot vezetett a saját kezűleg elvégzett operációja előtti pár héttől kezdve az azt követő pár hétig.

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

"Erős a vágy bennem, hogy levágjam a péniszem. Nap mint nap rengeteget gondolok rá, sok időt töltök a tervezgetéssel, és azzal, hogy elképzeljem, hogyan fogok kinézni azután. De honnan származik ez a vágy?"

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

Barátunk a penectomy (pénisz eltávolítása) koncepciójával kb 30 évvel ezelőtt, az Encyclopedia Britannica olvasgatása közben találkozott. A cikk megemlítette, hogy ezekben az esetekben, a férfiak nyilván nem tudják annyira levezetni a szexuális feszültséget, és hát az elég frusztráló.

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

Ez pedig szinte nyomban beindította Fyrezice erőteljesen mazochisztikus fantáziáját. Azóta sem hagyja nyugodni a kisördög, az orgazmus még mindig túl egyszerű, 8 éves kora óta maszturbál és pár perc alatt el tud jutni a csúcsra, az egész nem egy nagy durranás, mondhatni elvesztette a varázsát.

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

A technikai kihívás része viszont izgalmas, ezenkívül érdekes lesz az emberek reakciója is. Már most gondolkozik, hogy el kéne távolítani a mellbimbók bizonyos részeit, ezzel is megnehezítve az orgazmus elérését. Ezenkívül (technikai kihívás, mazochisztikus tendenciák kiélése, exhibicionizmus kiélése, különleges lesz, figyelmet kap) mellet megemlíti aztán a művészi komponenst is, utalva azokra, akik saját testüket módosítják, (body modification) tulajdonképpen művészek, saját testük művészei.

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

És ehhez vegyük hozzá, hogy hősünk mindig is nőiesnek, szubmisszívnek tartotta magát és jobban örült volna, ha inkább nőnek születik. Ahogy telnek napok, úgy lesz egyre ijesztőbb és izgalmasabb is az egész. Egy kommentre reflektálva (a hozzászóló a péniszének/heréinek levágásával feldarabolásával kapcsolatos, izgató véres fantáziáit ecseteli) elmondja, számára magának a pénisznek a levágása szexuálisan nem izgató, sőt az egészet azért csinálja, hogy nehezebb legyen majd az orgazmust elérnie.

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

A nemi vágy, a libidó azonban nem csökken majd, és ez, a nehezen levezethető szexuális feszültség lesz majd barátunk nagy öröme. A heréit pedig két okból sem szeretné levágni. Egyrészt élete nagy részében depresszióban szenvedett és a kasztrálás ezt visszahozhatja, másrészt nem szeretné, ha csökkenne benne a nemi vágy.

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

Nem akar kórházba menni, az operációt maga fogja otthon magának elvégezni, a dominájától is megkapta az engedélyt, beszerezte a speciális cérnát is a varráshoz... Azon is elmélázik, mit tegyen a levágott taggal. Úgy dönt berakja a fridzsibe, aztán majd lesz valami.

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

"I wonder if I could sell it on Ebay" :D Fyrez a nagy nap délutánján családjával (többek közt a gyerekeivel, akik már elmúltak 30 évesek - LOL) megy el ebédelni, eszébe jut, mi lenne, ha megtudnák ezt a dolgot, biztosan totál kikészülnének, de ennek valószínűsége szinte nulla.

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

Ezért is nem akar kórházba menni, hogy ne kelljen amiatt magyarázkodni. Később majd biztosan hozza úgy az élet, hogy egészségügyi dolgozóknak feltűnik a hiány, de az más. ..

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

****

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

A dolog megtörtént. (2008 október 31) Nem pontosan úgy, ahogy Fyrezice eltervezte, de sikerült, közben, ha nehezen is, de igyekeztek barátjával nyugodtnak maradni és nem pánikba esni.

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

A vérzés azonban alig akart elállni utána, a vérveszteség ezért sokkal nagyobb volt, mint amire számítottak. Az eljárásról készült képeket és a leírást a blogon meg lehet nézni.

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

Másnap aztán realizálniuk kellet, hogy nem tudják úgy kitisztítani a sebet, hogy az ne okozzon újabb súlyos vérzést, ezért végül úgy döntöttek, Fyreznek kórházban a helye, ahol szakemberek látják el a sebet, de ez már egy másik történet...

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

És még néhány képecske:

De természetesen ne felejtsük el, hogy amit olvastunk, az egy egyedi eset, másokat talán egész más motiválja arra hogy a farkuktól, vagy annak egy részétől megszabaduljnak. Amiket még olvastam azok nagyjából arra mentek ki, hogy az illetők eleve szubmisszív homoszexuális kapcsolatban élek, így a farkukat nem is használták semmire, nekik azért jobb így, mert kevésbé tűnnek dominánsnak, fasz nélkül mégjobban be tudnak hódolni a domnak,  legalábbis valami ilyesmit sikerült kihámoznom a beszámolókból. 

Kattints ide, és nézd meg a(z) 16-3.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 17-2.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 18-2.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 19-2.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 20-1.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 21-1.jpg képet teljes méretben!

 2012.03.18. 21:08 komment

Címkék: fasz képek vasárnapi pöcs eset vbk levág levágja penectomy lőcs faszlevágás ismeretetés osokla :Bizarr :VBK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása