Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Emlékeztek még Szilviámra? Én már majdnem elfelejtettem, de szerencsére pár hónapja ismét küldött egy videót. Ez a lány is nagy állatbarát, akárcsak jómagam, és ezt a szemléletet próbálja a környzetével is elfogagdtatni, sőt! velük a különféle kis teremtményeket megszeretettni.

Ezt a vidit is már nagyon rég szerettem volna megcsinálni, de vmi baja volt ennek az amúgy egész estét betöltő természetfilmnek... A kb 6 perces rész is 5 (azaz öt) órán át renderelődött, úgy, hogy abból is levágott kb 2 percet, a második fele meg tök halk, sőt még az audio is megáll eccer >:O. Nincs energiám ezzel többet baszakodni, de ne szomorkodjatok, mert azért így is átjön a lényeg. Egyszer pedig csinálok majd egy faszábbat, addig is lássuk, hogy Japánban a szex vajon mi... 

 2011.12.16. 22:06 komment

Címkék: szex pornó japán bizarr animal genki genki-genki :Bizarr :VBK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása