Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2010-ben egy kecskeméti kórház kapta az év kórháza díjat, a dolgozók áldozatos munkájának köszönhetően. Most egy filigrán kis kolleginával fogunk közelebbről is megismerkedni, akit kiváló dolgozónak választottak. Hogy miért? A tovább után megtudod.

Csak most, csak nektek!

Had idézzem Dr. Bozóky Géza orvosigazgatót:

"A magas színvonalon végzett orvos-szakmai munka, az ápoló személyzet odaadó tevékenysége, az asszisztensek támogató együttműködése, az Intézményben tevékenykedők egymással kapcsolatos szolidaritása, a segítő készség mindennapi megnyilvánulása révén tudtuk közösen elérni ezt a kitüntető címet, elismerést. Most mégis szeretném kiemelni Detresiné áldozatos munkáját, aki nemrég még egy exkluzív fotózást is elvállalt egy internetes hírportál (vbk.puruttya.hu) számára, hogy betegeinknek 1500 darab Flexi-Seal® székletürítést szabályozó rendszert vásárolhassunk, mely egyenként egy puha szilikon katétercső szereléket, egy fecskendőt és három székletgyűjtő zsákot tartalmaz. Úgy érzem nem is kérdéses, hogy ebben a hónapban ki nyeri el a hónap dolgozója címet. Kedves Ilona! Az öröm és a büszkeség érzése mellet további kitartó és áldozatos munkát kívánunk Önnek! Mert a gyógyító tevékenységet lehető legnagyobb lelkiismeretességgel kell végezni, amit a betegek nevében is köszönünk."
/Forrás: mti.hu/

Kedves Ilona! Engedje meg, hogy jómagam a blog nevében szintén hálámat fejezzem ki, amiért megtisztelt és elkápráztatott minket gyönyörű testével, az év korházának legkiválóbb dolgozója.

 2011.03.14. 22:00 komment

Címkék: kórház képek bizarr nővérke szexi ezmiez mature nővér ápoló egyenruha vbk uniform suna :Bizarr :VBK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása