Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vasárnapi oskola lesz annak az okosító rovatnak a címe, melynek feltett célja, hogy ne haljatok meg hülyén. Legalábbis ne _annyira_ hülyén, mint azok, azok nem olvassák a vörösborost. Először is néhány hírességgel szeretnélek benneteket megismertetni, akik nélkül nem lenne ilyen gyönyörű szivárványszínű a világ. Most hirtelen csak 4-5 olyan valaki jut eszembe, aki valóban méltó arra, hogy megemlékezzünk róluk, de ne aggózzatok, rajtuk kívül is lesz mit tanulni a kurzuson.

Szóval papírt, ceruzát előveszed és ezt mind lejegyzeteled, különben odacsapok! - Jövő héten kikérdezem.

Első vendégünk életéről lírai hangvételű életrajzi dokumentumfilmet készítettek, tettei után Washington állam új törvénykét hozott. Nem más ő, mint a lovak szerelmese, Kenneth Pinyan, művésznevén csak Mr. Hands.

A napvilág 1960 június 22-én látta meg először a kis Kenny-t, kinek életéről és munkásságáról sajna vajmi keveset tudunk. Annyi bizonyos, hogy Ámerikában tengette hétköznapinak tűnő életét, mint mérnökember a Boeing légitársaságnál. Egy kisgyerek apja, feleségétől elvált. (mert egy büdös kurva volt, tuti) Hands úr a heti stresszt oldandó, hétvégente barátaihoz látogatott egy Enumclaw nevű porfészek melleti tanyára. Ott aztán a jó levegőn, idilli környezetben lehet szeretgetni az állatokat. Például a lovakat. Történt egyszer, 2005-ben, egy szép júliusi éjjelen, hogy a jóbarátok átszöktek a szomszéd arab csődörrel szerettetgetni magukat, ténykedésüket pedig jó szokásukhoz híven videóra rögzíteni - legyen mit mutogatni az unokáknak is, ugyebár. Csakhogy embereink elfelejtettek magukkal kockacukrot gépzsírt vinni, enélkül meg néha problémás lehet lovakkal a szerelem oltárán áldozni (de ezt bizonyára már ti is tapasztaltátok). Így eshetett meg az, hogy Hands úrnak a heves érzelemkinyilvánítás közepette beszakadt a rectuma. Őt persze olyan fából faragták, hogy ezt ki is mutassa, igazi férfihoz méltóan még órákig szó nélkül tartotta magát. Utána is csak akkor tűnt föl a haveroknak, mikor már hulla-sápadtra vált szegény. "Gyorsan" el is vitte legjobb barátja (a jobb oldali képen látható úr) a közeli kórházba. Aztán bizonyára nagyon sürgős dolga akadt, mert hamar el is hajtott azonnal, még szerencse, hogy a rendszámtábláját rögzítette a kamera, így fel tudták keresni a sünik, hogy kikérdezzék részvétet nyilvánítsanak. Tudniillik Mr. Hands már nem érte meg a reggelt, belehalt a vérveszteségbe.

Tanulság? Ha átszakad a végbeled, nyisd ki a szád az Isten szerelmére!!négy!

Ebből a szívszorongató történetből kanyarítottak egy kvázi doksifilmet is, aminek Zoo a címe. A szereplők egy részét színészek alakítják, de van, aki bevállalja a hangját vagy az arcát is.

Mr. Hands posztumusz még a törvényt is megváltoztatta: A 2005-ben történtek nem számítottak állatkínzásnak (akkor még), mert a lovak nem szenvedtek fizikai sérülést. De az eset mégis sorsdöntő volt, mert ezután az állatvédők nyomására megváltoztatták az ezzel kapcsolatos törvényt Washington államban, a bestialitásért 5 évig terjedő börtönbüntetés szabható ki.

Most pedig a sok információ után levezetésképpen nézzünk egy kis pornót...

Ezen a felvételen az ominózus szeretkezés látható. Onnan tudom, hogy a filmben van egy rész, mikor a szomszédoknak azonosítaniuk kell a lovat, és a háttérben pontosan ugyanezek a hangok mennek. Szóval úgy nézd, hogy barátunk a vidi utáni reggelen feldobdta a pacskert. Ha nem bírod az ilyen témát, NE NÉZD MEG! Persze ha  IGAZÁN kíváncsi természet vagy, akkor próbáld ki te is,  de a gépzsírról ne feledkezz meg és ne arab csődörrel kezd a mókát. És ami a legfontosabb: ha gáz van _szóljál_ hogy időben kórházba vihessünk!

Ja a legfontosabbat majdnem elfelejetettem, ez egy reakcióvideó, szóval mielőtt megnézitek, kapcsolajátok be a webkamerát és örökítsétek meg magatokat miközben recskáztok.

A vidin látható csődört később kiherélték. Nem értem ettől miért lett jobb neki, de hát mindent nem is lehet, talán nem is kell érteni...

Állatbaszó terminológia:
A vidit megint csak nem tudtam feltölteni videára, ezért gondoltam körülnézek a bizarr puruttyán, de nem találtam, pedig klasszikus. Viszont találtam egy olyan posztot, ahol hetet-havat összehordanak a témáról. (pl. "az animal pornó a ... háziasított állatokkal történő szexuális közösülésre mondható... Míg a bestiality a vadállatokkal történő közösülésre mutat rá."). Nah, mint ígérem, TI nem fogtok hülyén meghalni, lássuk hát a valóságot!

3 terminus van, ezeknek nincs elég jó magyar megfelelőjük. Bestiality, zoosexuality és zoophilia.
A) BESTIALITY: aki szeret állatokat baszni, nem érdekli, hogy annak az állatnak ez tetszik vagy sem. Néha meg is erőszakolják az állatokat. Ha valaki kifejezetten élvezi, hogy fájdalmat, kínt okozhat, erre is van különben egy külön kifejezés, a zoosadism.
B) ZOOPHILIA: (mivel görög eredetű szó, ezért ejtése NEM zú, hanem zoo). Nos, ők annyiban különböznek a szimpla állatbaszóktól, hogy érzelmileg kötődnek az adott állathoz, és ha nem muszáj nem okoznak fájdalmat, vagy lehetőleg minél kevesebbet.
c) ZOOSEXUALITY: Egyes szexológusok véleménye szerint a zoofília nem betegség, hanem az átlagostól eltérő nemi vágy. Itt elsősorban az érzelmi kötődésen van a hangsúly. A kutyáját általában mindenki szereti, aki éppen nem az udvaron tartja láncra kötve. Van, aki rájuk is izgul. Ez lenne a sima zoophilia. De van, akinek tényleg az a a kutya vagy ló vagy bármi kb a szerelme, nemcsak a szeretője. Ez a kifejezés igazából a "szexuális orientációt" (szexuális irányultság) takarja. Ami nem parafília. Pl a buziság is szexuális orientáció nem pedig parafília, legalábbis 1975-ben kivették a pszichológiai betegségeket felsoroló DSM-ből (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) „betegségek nemzetközi osztályozása”, vagy mi. Természetesen ezen emberkék nagy bánatára az állatokkal való szexezés még mindig perverzségnek számít.

Utózöngék: 2009 októbere: A rendőrség egy olyan amerikai farm körül vizsgálódik, amely magát állítólag "szex háziállatokkal" szlogennel hirdette. A most 58 éves James Tait - akit 2005-ben már egyszer elítéltek a fenti eset kapcsán (birtokháborításért) és ő filmezte Mr. Hands-et is - most újra letolt gatyával kapták rajta egy másik farmon. A rendőrség a szexfarmon 13 lovat, Shetland pónikat, kecskéket, kutyákat talált. Teitet három rendbeli állatkínzással vádolták.  Számos, ezt bizonyító videokazettát találtak. (Korábban egy év felfüggesztett börtönbüntetésre, 300 US dollár bírság kifizetésére, és nyolc óra közmunkára ítélték a 2005-s incidens miatt. )

----------------------------------------------------------

Külföldre szakadt hazánkfiainak itt egy link, ahol randa logóval ugyan, de megnézhetik Mr. Hands produkcióját.

 

 2011.03.13. 22:00 komment

Címkék: videó mr. iskola; videó; durva; fáj; ló; animal; bizarr; vbk; ezmiez; paci; belehal; anál; zoophilia; zoofilia; lóval; baszás; oskola; hands; :Bizarr :VBK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása