Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ez egy kísérleti poszt lesz, az agyam radioaktív részeinek segítségével, megpróbálok értelmet adni az értelmetlennek tűnő képeknek, hogy ne csak pusztán a bizarr képeket lássátok, amitől elszörnyedtek és azt mondjátok hogy „húúúú, az durcza!” hanem esetleg mosolygósra váltson a logó az arcotokra, vagy éppen összenézz a melletted ülővel(bár nem hiszem, hogy nagy dobra vered, hogy szereted a bizarrt) és azt mond, bameg pont erre gondoltam vagy valami ilyesmi!

Kattints ide, és nézd meg a(z) _jnkl.jpg képet teljes méretben!

Az első képen látható asszony egy dubai olajsejk elhasználódott felesége! Ezt a következtetést abból vontam, le, hogy látni a mellén, hogy a sok rongyábaszás következtében elcsúszott a műanyag az fénykorában még oly fenséges csecsében. Manapság már csak ilyen kapcsolat építő játékokra használják, ha valami komolyabb meghibásodás keletkezik még benne, szerintem nem fognak vele gecizni, kibasszák a szemétbe és vesznek másikat! Arrafelé így megy ez! De azé meghátmeg!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 03-8.jpg képet teljes méretben!

A szövegem feletti és alatti kép egy régen nagy bizalmat élvező nevelési eszközt mutat be, név szerint a kipicsázást, manapság ez a módszer a sok liberális neoköcsög ultraokos családterapeuta szerint elavult, ezért van az, hogy például én is azzal töltöm az szabadidőmet, hogy szaros-véres-köpós-buzis képekkel foglalkozok, a helyett, hogy nyomnám a CS-t mint egy normális tini!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 04-8.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 006-1.jpg képet teljes méretben!

A fenti képen egy a panda anyák odaadásával megáldott úriembert vélhetünk felfedezni, ugyanis a panda bocsok a születése után képtelenek még szarni is, ezért a szegény panda muter kénytelen minden hasgörcsnél kinyalni a bocsának a petyhüdt valagát. Ez embereknél ugyan indokolatlan, habár én szeretem, ha nyalják a picsám, de olvashattunk már olyanról, hogy valaki előző életében panda volt.(Egyébként reinkarnációnak hívják) Egy olyan kis fürge nyelvtől meg Te is arconszarnád gátlástalanul!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 007-1.jpg képet teljes méretben!

Az a bundesliga hajú Freddy Mercury imitátor nem értem miért köpi szájba azt a szerencsétlen a gecijével! Így egy csomó életre való sperma ment pocsékba, pedig manapság alig szaporodik a nemzetünk.

Kattints ide, és nézd meg a(z) 008-1.jpg képet teljes méretben!

Aztán rá kell, hogy jöjjek, hogy nem a pandás szisztéma a nyerő, hanem az a csaj egyszerűen csak egy csoki kinyomó robosapiens, vagy egy válságverziós fagyigép!

Mindig is tudtam, hogy Butthednek kicsi a cerkája az mellett, hogy retardált! Most a nyersklónja be is bizonyítja nekünk, de legalább „Ohhhh ye szákk-szákk van!”

Kattints ide, és nézd meg a(z) 009-1.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 10-8.jpg képet teljes méretben!

Sosem értettem ezt a fisting dolgot(mert ezt a pinában kurkászást így nevezik), de rájöttem, hogy nekem gyenge a fantáziám, mivel a megoldás igen egyszerű! Mindenki tudja, hogy a nők álltalában elhagyják a szarjaikat, egyik a kulcsát, másik a hajcsatját és így tovább, na most ismerve a női logikát, evidens, hogy minden kis „nyílásban” megnézik, főleg úgy, hogy cifrább dolgokat is dugtak már oda. Ennek a másik verziója mikor hím fistingeli a csajt, ilyenkor meg az van, hogy a csaj nem találta meg, de azért még az urával is átnézeti az egész „házat”…

Kattints ide, és nézd meg a(z) 11-8.jpg képet teljes méretben!

Batman volt az első perverz híresség aki kikerült a nagyközönség elé, teljesen normális dolog, hogy neki is voltak bizonyos igényei a vérszopáson meg Joker szopatásán kívül. A fenti kép ezek szerint Batman egyik kéjvágya.

Kattints ide, és nézd meg a(z) 14-6.jpg képet teljes méretben!

A punci ph értékének vizsgálata egy nagyon fontos dolog a nők tisztaságának szempontjából. Ha egy 10 colos csővel kezelik az ánuszt a vizsgálat közben, sokkal könnyebben elérhető a kívánt érték.

Kattints ide, és nézd meg a(z) 016.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 22.jpg képet teljes méretben!

Az alsó és felső képeken egy rituális büntetési szertartást láthatunk, amiben sámán lányok hajtanak végre végbél sokkolást a rossz szellemek kiűzése végett. Egy háttér információ! Mikor meséltem Csirkebubusnak erről a szeánszról már láttam a szemében azt a fura csillogást, amit először akkor láttam, amikor ki akarta belőlem a kéjnedvet. Másnap már küldte is ezeket a képeket. Nem hiszem mondjuk, hogy valóban Ő lenne a portfóliókon, mert szerintem nem ilyen koczkás a hasikájam de abban biztosak lehetünk, hogy nem egyszer végrehajtotta már a szertartást.

Kattints ide, és nézd meg a(z) 30.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 098.jpg képet teljes méretben!

Régi hiedelem, hogy az emberi vizelet fogyasztása betegségeket kezel, és a megelőzésben is nagy szerepet játszik. Mint a plasztikai sebészetet vagy a bélyeggyűjtést, ezt is túlzásba lehet vinni, igazából steril állapotában teljesen fogyasztható, (kérdezzétek meg erről Bubust!) csak a pisi izű büfi kellemetlen egy kicsit!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 1010.jpg képet teljes méretben!

A nemi szerv 230 Voltos vezetékkel való körbetekerése a hímvessző növekedéséhez vezet, a nyállal való kezelése a kiszáradás elkerülését szolgálja! Próbáld ki és küldjél képeket!

Kattints ide, és nézd meg a(z) asian_beast_05.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) beast_porn_01.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) dog_sex_02.jpg képet teljes méretben!

Japánban és nem japánban nagy hangsúlyt vezetnek minden féle állat védelmére, a világhírűen jó közérzetű kutyák, macskák, polipok mentálhigiénés egészségét, az erre szerződtetett lányok biztosítják.

Kattints ide, és nézd meg a(z) eye_wide_shut_body_pure_rubber.jpg képet teljes méretben!

És innentől megállta tudományom!LoL a poszt hátralevő felében csak a képeket láthatjátok, úgyhogy csináld magad címszóval találd ki a disztrojt Te magad!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 1237320038_m_13994.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) gayBumBlowjob2.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) horse_sex_03.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) lego_sm.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) m_14082.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) m_14110.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) n_ao.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) pokos.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) seggbedolgok_resize.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) szemmutet3.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) zacsi_a_backup.jpg képet teljes méretben!

 2012.02.01. 22:01 komment

Címkék: beteg képek bizarr disztroj agyfasz vbk :Bizarr :VBK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása