Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Aki figyelmesen végignézte (olvasta) a Veronica Moser életéről és munkásságáról szóló posztot, az tudja, hogy ez hölgy, aki ezzel az 1992-s filmjével debütált a szarfaló pornóiparban, - igazi hugyot iszik, igazi szart eszik, és ez manapság már nagy szó. Bizonyám!

.

.

.

.

18+

.

.

.

.

.

.

Éppen ezért nem gyerekeknek, és átlag idegrendszerűeknek szól a poszt,

ha mégis megnézed, magadra vess....

.

.

.

.

Molnáreff Árpád se nézze meg...!

.

.

.

.

.

.

.

.

Még annyit erről a művészfilmről, hogy a jelenetek között vannak ilyen pofázások, amiből egy kicsit bevágtam az elejére is, engem speciel nagyon érdekelne, hogy mit karattyol, de már volt egy ilyen kísérlet, hogy légyszi fordítsatok mán német nyelvű szájbaszarós filmet, ami sajnos nem járt sikerrel. De ha vki vállalja, hogy ezeket nagyvonalakban lefordítja, akkor azokat is összevágnám. Szóval ha vki tud nácziul, és ezt megtenné (pár perc csak) az nekem (meg másoknak is biztos) nagy öröm meg bódottá lenne. Nem baj az se, ha vki nincs beregelve, bőven elég lenne, ha kommenteben leírná a fordítást.

 2012.01.23. 22:09 komment

Címkék: szar 1992 pisi hugy eszik iszik kaka fos gourmet lady pisa vbk szarevés scat szájbaszarás falatozik Moser szafalás Veronica :Bizarr :VBK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása