Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ezt a vidám hangulatú vidót annak örömére gondoltam megosztani veletek, hogy hazatértem a telelésből. Ez nem ma történt, nem is tegnap, de még szerencse, hogy mindig van ok arra, hogy kicsit jó kedvünk legyen, a napi stresszt, kudarcokat feledve mulassunk kicsikét. 

 2012.03.04. 22:06 komment

Címkék: zene pisi bizarr hugy pisil golden pisa shower aranyeső pisál shover :Zene :VBK

Volt már a blogon néhány programajánló, hogy kérem mit is lehet tenni hétvégente, mikor unjuk magunat a párunkkal és már unjuk az agyonismételt tevékenységeket, a pénzünket meg már csütörtökön elittunk, szóval ha akarnánk se tudnánk pl moziba menni, a planetáriumról már nem is beszélve. Nos ilyenkor jöhetnek jól azok a szabadidős tevékenységek, amik újjak, kreatívak, mégis költséghatékonyak. Nézzétek meg mi például hogyan múlattuk az időt a kedvesemmel, nem kell hozzá más, csak a minden háztartásban megtalálható szemtes és annak tartalma. Abban aztán van minden érdekes, ami szem-szájnak ingere. Mi ezúttal sem költöttük a pénzünket, mert anélkül is lehet tartalmasan szórakozni, itt a bizonyíték:

 2012.03.03. 22:19 komment

Címkék: kaja étel bizarr kosz banán szemét mocsok retek alázás aláz humiliation :Bizarr :VBK

Ha már voltál olyan hülye, hogy nem ápoltad a fogaidat rendesen, és egy olyan csúnya nagy gennyzacsi nőtt bele az arcodba, akkor sem kell megijedned, a modern orvostudomány csodákra képes!

Hát nem szép?! És, ha igazi nagy puruttya arcz vagy, akkor elkéred a kiszedett „vajkrémet” és a sikeres beavatkozás örömére elfogyasztod pezsgővel, mint a kaviárt vagy ami még jobb, rákened kenyérre és hajléktalanoknak felszolgálod!

 2012.03.02. 23:01 komment

Címkék: beteg videó bizarr durva fog wtf vbk szájsebész :Durva :VBK

Hát igen! Ezt is megértük, eljött az utolsó kakika, a nagy piss-scat-vomit egész estés filmünk végére értünk!

Na ez nem azt jelenti, hogy nem lesz több szarós pornó, csak ez egy nagy lépés, ami egy vízválasztó a számomra, immáron én, és ti is, végignéztünk egy egész estés szarós pornó filmet! Hát nem remek?

 2012.02.29. 21:00 komment

Címkék: beteg szar bizarr kaki kaka fos vbk scat kakika :Bizarr :VBK

 2012.02.29. 12:03 komment

Címkék: zene videó animáció vicces rajzfilm disztroj ezmiez wtf agyfasz vidó vbk :Zene :Agyfasz :VBK

Kattints ide, és nézd meg a(z) 01-1.jpg képet teljes méretben!

 2012.02.28. 22:02 komment

Címkék: random beteg bizarr vbk :Bizarr :VBK

Üdv!

Mára egy, már jól ismert kiadótól hoztam nektek egy franyó kis büntetést! Viszont, ha megnézitek a videót látni fogjátok, hogy az intró és az outró rész teljesen más mint ami eddig volt. Ennek az az egyszerű oka van, hogy fogtam magam és csináltam egy másikat. Nem kell beszarni, tartalmilag nem fognak változni a dolgok, viszont most, ha már ilyen japán stílusúra sikeredett az in/outro, akkor stílszerűen egy genki-genki büntivel mutatom be nektek azt! Na de elég a pofázásból következzen a sárga kígyós büntetés! Injoy!:D

 2012.02.28. 21:00 komment

Címkék: beteg japán bizarr durva vbk genki-genki :Bizarr :VBK :Japán

Emlékeztek még az internetfüggő kislányra, akinek veszélybe került az egész jövője, mert állandóan a barátnőivel csetelgetett a fiúkról? A krónikus szexfüggőségéről már nem is beszélve.... 

Azenkívül, hogy a hölgyet mindjárt meggyógyítják, még egy fontos dolgot szeretnék közölni, mégpedig azt hogy  MŰSORVÁLTOZÁS  lesz. Az eredeti elképzelés helyett a betegfelvétel, a panaszok meghallgatása és maga a terápia is hétfőn lesz majd, (egyik délután, a másik este) hogy ne legyen ennyire elhúzva a dolog, és hogy a főkancellár is kibontakozhasson, kiélhesse magát és veletek is megoszthassa kedvenc Elite Pain videóit, anélkül hogy tényleg minden nap ez menne műsoron. Mert hát ő hozta vissza ezeket a tanulságos videókat, én ebbe csak belekontárkodnék ezzel a doktoros  sorozattal... ^^

Most pedig nézzük a terápiát és azt, hogy vajon sikerült-e kigyógyulnia a kis betegnek, esetleg túl kesztyűs kézzel bánt vele a doktor úr?

Az internetfüggő hölgy terápiáját >>ITT<< nézhetitek meg

A videók letölthetők ezekről a datás linkekről:
>> első rész <<
>> második rész <<

 2012.02.27. 22:06 komment

Címkék: terápia videó kúra durva nevelés ostor verés gyógymód orvosság vbk internetfüggőség Dr dr-lomp-rendel Lomp Elite Pain Maximiliam :Bizarr :VBK

 2012.02.27. 06:02 komment

Címkék: zene videó cica vicces macska disztroj vbk :Agyfasz :VBK dustep

süti beállítások módosítása