Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kattints ide, és nézd meg a(z) vbk_puruttya_guro_gore_weird_bloody_0.jpg képet teljes méretben!

 2012.03.25. 22:11 komment

Címkék: japán rajz képek bizarr gore hentai vbk rajzolt guro :Bizarr :VBK :Japán

Na szíveim, hol is tartottunk... Ott, hogy Dr. Lomp eltűnt egy nagy büdös párhuzamos univerzumban... De most hála a Jóistennek (kinek másnak) előkeveredett ismét, és befejezi a gyógyítást, mert ...

... a játékszenvedély egy szörnyű függőség, ami anyagi, erkölcsi romlásba taszíthatja azt, aki ebben szenved. Igaz, hogy Dosztijevszkijnek mákja volt és ő emellett egy szerető feleséget is talált magának, ez azonban nem mindennapos. Szóval ezt a betegséget is ki kell gyógyítani, és Lomp doktor ismét beveti magát!

Ez egy elég hosszú terápiás folyamat lesz, mert doktor egyik kezdő asziszense, (Lady Jenny) is jelen lesz, hogy az orvos munkáját segítse. Tegyük hozzá, hogy minden kezdet nehéz, ezért a lágyszívű Jennynek is nehezen megy még a fájdalmas, de annál hatásosabb beavatkozásban való segédkezés. Ahhoz, hogy a jövőben ő is hatékony viselkedésterapeuta lehessen, neki is át kell esnie egy tanulási folyamaton. De ne izguljatok, a doktorúr érti a dolgát, és a maga jól bevált módszereivel segíti Jennyt, hogy olyan jó szakember lehessen később, mint maga a mester.

(Az előzményeket erre a linkre kattintva láthatjátok)

A videók innen tölthetők le (data tár):
>>1. rész<< (60.4MB)
>>2. rész<< (97.0MB)

 2012.03.23. 22:07 komment

Címkék: terápia videó bizarr kúra gyógyulás verés dr bdsm lady pain vbk jenny elite játékszenvedély lomp dr-lomp-rendel :Bizarr :VBK

Néha a szerkesztők nem bírnak magukkal, és szerelmetes cívódással múlatják drága idejüket, - amit posztolásra is fordíthatnának. Igaz, nem volt időm ezzel foglalkozni, de most bevetem a végső fegyvert, mert ilyenkor már csak a mágikus nótánk segíthet rajtunk, amit most még fel is turbóztam egy kis erotikus válogatással. Így már szem nem maradhat szárazon.... Ismét boruljunk tehát sírva egymás kebelére....

 2012.03.23. 21:08 komment

Címkék: videó bizarr nők csajok szeretet kaka fos szerkesztő vbk scat kakál szarik szarnak Michael George kakika Goerge kriszmassz lásztkriszmasz :Bizarr :VBK

Kattints ide, és nézd meg a(z) 02-3.jpg képet teljes méretben!

 2012.03.22. 21:01 komment

Címkék: random beteg bizarr durva agyfasz vbk bünti :Bizarr :VBK

Kattints ide, és nézd meg a(z) 1-11.jpg képet teljes méretben!

 2012.03.22. 19:02 komment

Címkék: beteg rajz képek bizarr art bdsm agyfasz vbk :VBK

Kattints ide, és nézd meg a(z) 001.jpg képet teljes méretben!

 2012.03.22. 07:01 komment

Címkék: beteg japán bizarr durva disztroj hentai epic agyfasz vbk :Bizarr :VBK :Japán

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

 2012.03.21. 23:01 komment

Címkék: beteg képek bizarr csajok durva disztroj ladyboy vbk csecs :Bizarr :VBK

A doktorúr hétfőn megtartotta rendben a szenvedélybeteg kis hölgy terápiáját, ám az erről készült felvétel valahogy kurvára eltűnt az éterben... Azóta is nagy erőkkel keresem. Amíg megtalálom, addig is hallgassunk egy kis goát, mert azt mindenki szereti!

 2012.03.21. 22:08 komment

Címkék: zene bizarr gyertya durva goa bdsm alázás fáj vbk fájdalmas dokrorúr-merre-bújkálsz?! :Zene :Bizarr :VBK

Mivel doktor Lompi ma megint elfelejtett rendelni, ezért nyakamba vettem a nagyvilágot, megkerestem, és tettem róla, hogy több többet eszébe se jusson elfelejteni, hogy megejtse a terápiáit!

Persze azt hittem, hogy ez majd nagyon mélyen érinti, de sajnos tévedtem és bár, ez nem látszik a videón, de csúnyán arcon is spriccelt!

 2012.03.21. 21:01 komment

Címkék: beteg fasz bizarr agyfasz vbk kuki cbt :Bizarr :VBK

 Először is bemutatkoznék!A nevem Oszvald, az anarchista punk! A barátaim Oszinak neveznek, szeretem a bizarrt, meg a pinát! És a sört!

Úgy keletkeztem, hogy Valcsó elment dominákhoz, és ott annyira megkínozták a pöcsét, hogy szegény tudathasadást szenvedett! Ezt fogja egyébként ábrázolni a következő videó is, Valcsó egyébként most valahol itt körülöttem próbálja kezelni, a betegségét, sajnos a túl sok mariska-szanax kombó miatt ma már 47-jére énekli el a high way to hellt! Higgyétek el, kurva idegesítő, ezért most, hogy viszonozzam kedvességét megmutatom, hogy mi is történt vele!

 2012.03.20. 22:01 komment

Címkék: beteg videó bizarr durva agyfasz vbk busting dominák kukikínzás :Bizarr :VBK

Milyen régen volt már amikor, az a fogatlan kurvincza az elite painből, azt üvöltötte, hogy ANYÚÚÚ, jajjdefáj a nuncikám! Hát itt most ne lesz űberelve az a felejthetetlen videó, de azért ez a laza sunikínzás sem piti főleg, hogy tűzőgép is szerepet kap majd, de nem mondok el többet, inkább nézzétek meg!

 2012.03.20. 21:01 komment

Címkék: beteg videó bizarr agyfasz vbk suna tűzőgép :Bizarr :VBK

Szóval az egész dolog úgy indult, hogy ücsörögtem a kedvenc kis gépem előtt, és nézegettem a kedvenc kis oldalaimat, amik már annyi kellemes percet okoztak nekem, vagy mondhatom, hogy nekünk is,így mindenkinek akik most ezeket a sorokat olvassuk! (Az előbb említett kellemes jelzőt természetesen a szexuális értelemben vett kellemesre értettem, remélem így vili, hogy milyen oldalakról beszélek…)

Kattints ide, és nézd meg a(z) bizarr_posztok_elso_kepe.jpg képet teljes méretben!

 2012.03.20. 19:01 komment

Címkék: beteg képek bizarr vicces disztroj agyfasz vbk :Bizarr :VBK

 Mindig ez van! Mindig! Jól betépek, valami nagyot akarok alkotni, és olyan oldalakra tévedek, ahol megdöbbentő dolgokat látni! Például itt van a következő videó is. Esküszöm nem akartam, hogy ilyet lássak, éppen ezért Indonézia címszóval gugliztam!

 2012.03.20. 18:01 komment

Címkék: beteg videó képek bizarr vicces csajok durva disztroj wtf epic agyfasz vbk csecs :Bizarr :VBK

 Most, hogy már mindenki elvégezte a napi teendőit és éppen lefekvéshez készülődik, hoztam egy kis videócskát, hogy mivel lehetne meghozni a szép álmokat! Tehát ha van asszony, azt basszuk ki a szobából, elő a testápolót és a porszívót, a teljesítményt a maximumra és induljon a takarítás!

Egy nájlon zacsit nem árt berakni a szűrő meg a motor közé, nehogy a végén elkezdje köpködni a gecit, a nyomtatott áramkör!

 2012.03.19. 23:01 komment

Címkék: beteg videó bizarr vicces durva wtf agyfasz porszívó vbk nedle :Bizarr :VBK

A játékszenvedély is egy nagyon súlyos függőséggé tud alakulni. Nekem van egy ismerősöm, aki magához a csudálatosh Csernus doktorhoz is járt többek közt emiatt, már évek óta nem halottam felőle, szóval nem tudom sikerült-e kikúrálnia magát végül, de pénzügyeit már akkor is a felesége kezelte. Ha a srácnak kellett valami, egy új cipő vagy bármi, akkor szépen elmentek együtt és megvették. Egy kis zsebpénzt azért kapott persze, amit mind egy fillérig eljátszott, tudnillik egy igazi játékos addig játszik, ameddig pénze van.

A videót data tárról >>INNEN<< lehet letölteni

Erről a szenvedélyről írt szintén egy szakavatott író, (Dosztojevszkij) aki maga is hasonló problémákkal küzdött szinte egész életében. A történet igaz és különleges, ezért megpróbálom röviden elmondani, ha valaki esetleg nem ismerné.
A lényeg, hogy szegény Mihály sokat ült a rulettasztal mellet, aminek következtében szép kis adósságokba verte magát, ráadásul több szerelmi csalódás is érte. Felesége semmire nem becsülte, gúnyolta, szerelme is rövidesen búcsút intett neki, ezért ismét a rulett asztalnál kereste a vigasztaló adrenalindózist. A végén, mivel kezdett nagyon lecsövesedni, kötött egy könnyelmű szerződést, egy írásra, amit szinte lehetetlen volt teljesíteni. De mit volt mit tenni, kellett a lovetta. Eddig mindig ő írta a kiskezével a regényeit, novelláit, de ahoz, hogy be tudja fejezni időben a megrendelést, fel kellett fogania egy fiatal gyorsírónőt. Ekkor nem is tudom hány éves volt, de maradjunk abban, hogy sok... A mű, (A Játékos) ami természetesen egy játékszenvedélybeteg fiatalemberről szól, az utolsó pillanatban elkészült, valamint a gyorsíró hölggyel való szerelem is betetőződött, ami később házasággá fajult. Dosztojevszkij pedig mondhatni végre révbe ért xy éves korában. (true story)

A terápia >>ITT<< nézhető meg.

 2012.03.19. 14:06 komment

Címkék: terápia bizarr beszélgetés dr. játékos pain vbk elite játékszenvedély panaszok lomp dr-lomp-rendel :Bizarr :VBK

süti beállítások módosítása