Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kattints ide, és nézd meg a(z) story3.jpg képet teljes méretben!

Pár hónappal ezelőtt egy sikeres természetfotós barátnőm úgy döntött, hogy néhány napot és éjszakát a városhoz közeli erdőben tölt egyedül. Az erdőről és az erdei állatokról akart képeket készíteni a lehető legtermészetesebb módon, amiket aztán a portfóliójába tehet majd. Egyáltalán nem félt az egyedülléttől, hiszen már számtalanszor túrázott egyedül a jó képek érdekében. Egy apró tisztás közepén verte fel a sátrát, és az egész napot fényképezéssel töltötte. Négy filmtekercs is megtelt a túra végére, de amikor előhívatta őket, 4 képet talált, amik eléggé felzaklatták. Ezek a képek ugyanis a sátor belsejéről készültek, az éjszaka kellős közepén, rajtuk az alvó barátnőm.

###

Kattints ide, és nézd meg a(z) story1.jpg képet teljes méretben!

Egy fiatal pár lakodalmában a hangulat tetőfokán a vendégeknek az az ötlete támadt, hogy játszanak bújócskát. Úgy döntöttek, hogy a vőlegény lesz a hunyó, aki aztán szép lassan meg is talált mindenkit, kivéve a fiatal menyasszonyát. Hosszas keresés után a férfi dühösen távozott, elment a kedve az ostoba játéktól. Ahogy múltak a hetek, kénytelen volt elfogadni, hogy az ara meggondolta magát és máshol kezdett új életet, ezért a férfi is ezt tette. Néhány évvel később egy takarítónő annak az épületnek a padlásán takarított, ahol annak idején a lakodalmat tartották. Amikor egy régi utazóládát porolt le éppen, puszta kíváncsiságból belenézett abba. A ládában ott találta az egykori menyasszony rothadt tetemét, akit valószínűleg valaki bezárt a ládába, miközben bújócskáztak. Nem tudni, hogy szenvedéseibe, vagy az éhségbe halt bele, de az arcára az utolsó perc szörnyű sikolya fagyott, az utazó láda belseje pedig tele volt hatalmas karcolásokkal annak jeleként, hogy mindent megtett, hogy visszajusson a férfihez, akit szeretett.

###

Kattints ide, és nézd meg a(z) story4.jpg képet teljes méretben!

Néhány évvel ezelőtt egy házaspár úgy döntött, szükségük van egy kis kikapcsolódásra, ezért egy éjszakát a városon kívül töltöttek. Előtte persze áthívták a legmegbízhatóbb bébiszitterüket, hogy vigyázzon a gyerekekre. Amikor a bébiszitter megérkezett, a gyerekek már mélyen aludtak az ágyaikban. Szóval a bébiszitternek csak annyi dolga volt, hogy a közelben marad, hogy biztosan ne legyen semmi gond a gyerekekkel.
Az éjszaka közepe felé a bébiszitter már nagyon unatkozott, ezért úgy gondolta, nyugodtan nézhetne TV-t, de az alsó szinten nem tudta nézni, mert lent nem volt kábeltévé (a szülők nem akarták, hogy a gyerekek a sok baromságot nézzék). Ezért aztán felhívta a szülőket, és megkérdezte, felmehet-e az ő hálószobájukba tévézni. A házaspár természetesen nem ellenezte, ám a bébiszitternek volt még egy kérése… Azt kérdezte, letakarhatja-e egy törölközővel vagy ruhával azt az angyalszobrot, ami a hálószoba ablaka előtt van, vagy legalább a sötétítőket behúzhatja-e, mert a szobor látványa felzaklatja.
A telefon ezután egy percig néma volt. Aztán az apa lihegve szólt bele ismét: „Azonnal vigye ki a gyerekeket a házból… mi hívjuk a rendőrséget. Nekünk nincsen angyal-szobrunk!” A rendőrség tíz perccel a hívás után a házban tartózkodó mindhárom személyt holtan találta. Nem találtak semmilyen szobrot.

###
Kattints ide, és nézd meg a(z) story2.jpg képet teljes méretben!  

Amikor valaki kórházba kerül, a kezére mindig tesznek egy fehér karszalagot a nevével ellátva. De vannak más színű karszalagok is, amik más dolgokat szimbolizálnak. A halottakra például piros szalag kerül.
Egyszer egy sebész éppen éjszakai ügyeleten volt egy iskolai kórházban. Éppen akkor fejezett be egy operációt, és az alagsorba indult. Belépett a liftbe, ahol rajta kívül csak egy másik ember volt. A sebész beszédbe elegyedett a hölggyel, miközben a lift elindult lefelé. Amikor leértek és a lift ajtaja kinyílt, az orvos villámgyorsan az ajtózáró gombra csapott, és elindította a liftet a legfelső emeletre. A nő meglepetten nézett az orvosra, és megfeddte, amiért olyan durván viselkedett, és megkérdezte miért nem engedte be azt a másik nőt a liftbe.
Az orvos azt felelte: „Ez az a nő volt, akit most operáltam! És a műtét közben életét vesztette. Maga nem látta a piros karszalagot, ami rajta volt?
A nő elmosolyodott, majd a kezét felemelve kérdezte: „Olyan volt, mint ez itt?

 

*Figyelem! A horror holnap folytatódik! A kislány újra megszólal...*

 2012.04.27. 16:10 komment

Címkék: fényképész történet orvos képek hangulat sztori olvasmány megtörtént házaspár wtf menyasszony ijesztő kísértet vbk :Agyfasz :VBK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása