Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szóval az egész dolog úgy indult, hogy ücsörögtem a kedvenc kis gépem előtt, és nézegettem a kedvenc kis oldalaimat, amik már annyi kellemes percet okoztak nekem, vagy mondhatom, hogy nekünk is,így mindenkinek akik most ezeket a sorokat olvassuk! (Az előbb említett kellemes jelzőt természetesen a szexuális értelemben vett kellemesre értettem, remélem így vili, hogy milyen oldalakról beszélek…)

Kattints ide, és nézd meg a(z) bizarr_posztok_elso_kepe.jpg képet teljes méretben!

Olyan képeket kerestem, ahol emberek majmócákkal párzanak, mert szerintem az nagyon nagy királyságos videó és képsorozat lenne, ha esetleg találnék ilyesmit. De rájöttem, hogy ilyen képeket és/vagy videókat nem igazán fogok találni, mert általában ezek a kihaló félben lévő állatok védettek, ahol meg nem azok, ott inkább megeszik őket, mintsem, hogy filmre vegyék ahogyan perverzkednek velük!

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

Mostanra már remélem leesett mindenkinek, hogy olyan képek sajnos nem lesznk leközölve, ahol frankón prütykölnek a majmincóóval, ellenben, ha észrevetted, random képeket találtam bőséggel, szóval azokat tudom csak bemutatni! Ez van!

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

Viszont ez a majom & ember nemi aktus akkor sem hagy nyugodni, úgyhogy elmondom az elméletemet, hogy miért is lenne jó egy ilyen program. Biztos sokan szembesültek már olyan gondokkal, hogy elfogyott a szotyi a meccs közepén és nem hagyhatta ott, mert mi van ha éppen akkor lő a csapat gólt, vagy nem volt otthon sör és nem tudott kimenni a bótba, mert az a csúnya húscafat ami már hetek óta lóg a lábujjáról nagyon fájt neki, vagy éppen fikázott, nem sikerült kibányászni a cumót, és inkább a kifújás mellett döntött,de nem volt a közelben zsepi, meg hasonló dolgok…

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

Na erre nyújtana megoldást ez a majom project! Ugyanis a megszületett hibrideket simán lehetne rabszolgaként tartani. Persze nem úgy lenne, hogy okos majmokkal pároztatnánk okos embereket, mert abból nagy gáz lenne, szerintem mindenki látta a majmok bolygója pornót és olyan végkifejletet senki nem szeretne, gondolj bele csurogna mindenhol a majom geci…

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

Úgy lenne, hogy az intelligensebb majmokat megtermékenyítetnénk buta emberkékkel, így létrejönne egy olyan gén egyveleg, ami biztosítaná feltétlen engedelmességet, mivel nem lenne annyi esze, hogy rájöjjön, hogy kihasználjuk.

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

Persze ezzel a pároztatással lenne egy két karika a grinpísszel, amieddig elfogaadják, hogy mi bizony fedeztetjük a majmokat, ha nem fogadnák el, akkor meg arra hivatkoznánk, hogy ez bizony lombik program, senki nem teszi be a kicsi csimpinek a lompi bát, úgyhogy a kedves zöld getszik el is tolhatnák a cangát!

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

Meg amúgy is, az mennyivel izgisebb, hogy frankón töcskölik a páviánt, mintsem hülye laboratóriumban mikroszkóp alatt szurkálnak kis buborékokba ebihalakat. Ezzel egy csomó pénzt is lehetne keresni egyébként, komoly infrastruktúrát lehetne kiépíteni, kezdve a majompornó kiadótól, egészen a rabszolga kereskedő hipermarketekig!

Természetesen garanciát nem vállalnánk az eladott majomemberekért, mondjuk nem is gondolnám, hogy bárki visszahozná a rossz maj… em.. valamiket, mivel interneten lehetne csak rendelni, és a cég Johannesburgba lenne bejegyezve, az meg messze van, mi meg úgsem vagyunk ott! 

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

Aki szeretne részt venni ebben a projektben, annak nem kell mást tennie, csupán elmegy az állatkertbe és levideózza, ahogy a majomházban inzultálja a gorillákat!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 01-1.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 02.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 03.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 04.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 4-3.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 04_1.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 05.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 6-3.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 08.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 09.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 09_1.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 12-2.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 13-2.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 14-2.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 15-1.jpg képet teljes méretben!

 

 2012.03.20. 19:01 komment

Címkék: beteg képek bizarr vicces disztroj agyfasz vbk :Bizarr :VBK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása