Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ha rossz napom van, mindig felkötök egy random nőt, és sokszor hallgatok ilyenkor Bachot is, mert ezek általában megnyugtatják az idegeimet. Főleg ha ezt a két dolgot egyszerre csinálom. 

 2011.09.04. 22:02 komment

Címkék: halál fake bizarr durva kötél fulladás akasztás asphyxia Bach aszfixia Air felköt Lég :Durva :Bizarr :VBK

Csak egy rövid kis szösszenet egy narancs,- (akinek jobban tetszik citrom) facsaró hétköznapjairól, kettős életéről, az alternatív felhasználási módokról, valamint a határokat nem ismerő emberi kreativitásról.

 2011.09.04. 21:00 komment

Címkék: kreatív alternatív citromfacsaró vbk narancsfacsaró :Bizarr :VBK

Nem tom melyik okoz nagyobb fizikai kínt, a csodálatos zene, vagy a gusztusos képi világ. Kb. ez lehet a japánok Madam Xoticja.

 2011.09.04. 09:00 komment

Címkék: zene fika beteg videó japán ezmiez agyfasz takony vbk :Agyfasz :BESTOF :VBK beteg orrtúrás

A következő felvételen egy teljesen életszerű és hétköznapi eseménynek lehetünk szemrtanúi. Bizonyára mindenkivel megesett már, hogy miközben éppen egy szexbaba mellett üldögélt, egyszer csak előbukkant a semmiből (pontosabban talán egyenesen a pszichedelikus háttérből) egy maszkos férfiember, akihez többnyire így szólunk, ha angolok vagyunk: "Hellóó, who are you?" . Aztán, mikor realizáljuk, hogy az úr siketnéma és csak a babát szeretné gyorsba megcsinálni, akkor jön a tömény unalom.... Ilyenkor én is mindig szörnyen unni szoktam magam, bár a hajamat nem tudom ilyen frankón tekergetni, az tény, de ilyen fancsali pofát vághatok én is közben. Imserős a szitu, nem?

 2011.09.03. 22:02 komment

Címkék: szex pornó bizarr unalmas uncsi vbk hiteles hétköznapi szexbaba siketnéma életszerű maszkos jóahéttér lovedoll realdoll szexdoll :Bizarr :VBK

Nagy részét nem is értem. Mondjuk lehet a háttérben a gomba logo nem véletlenül van kirakva. Lehet begombázva kell nézni.

 2011.09.03. 09:00 komment

Címkék: zene videó japán tánc vicces idióta agyfasz :Zene :Agyfasz :VBK

A tegnapi Molnáreffes remixen felbuzdulva csináltam nektek ezt a rövidke videót. Mit szóltok hozzá?

Akinek tecet a zene, az le is töltheti csengőhangnak, dejó!
http://data.hu/get/4192010/szajbaszaras.mp3

 2011.09.02. 22:02 komment

Címkék: szar bizarr shit kaka vbk scat caviar szájbaszarás Duck Sauce Árpád Barbra Streisand lemaradtavége Mitszólszhozzá? Molnár F. Molnáreff :Bizarr :VBK

Kattints ide, és nézd meg a(z) 00_b_bizarr_sick_porn_szex_fucked_up.jpg képet teljes méretben!

 2011.09.01. 22:02 komment

Címkék: random szex képek bizarr durva vbk bünti :Bizarr :VBK

Pont, pont, vesszőcske, készen van a fejecske! Aztán ne mondja senki, hogy a drogkartekellek tagjainak nincsen humorézéke... ^^

 2011.08.31. 23:02 komment

Címkék: kép humor arc morbid durva halott face epic drogkartell vicces? fejecske :Durva :VBK

Ez az első 'igazi' posztjaim egyike volt, a C&H fordításokat most nem számolva. NAGYON sokan nézték meg (indán és videán is), mielőtt törtölték volna a bús picsába. Azt hittem elveszett a videó, de most isteni szerencsének köszönhetően előkerült, sőt egy másik Szilviás videó is, ami soha nem látott napvilágot. Aki nem volt benne ebben a szerencsés sokezerben, most megnézheti, aki már látta, az haladjon tovább, vagy verje ki mégegyszer... Valmiért a posztot nem tudom előrehozni, de mindegy, itt van ismét az egész :D

Tegnap a Duna-parton sétálva a vízben egy palackra lettem figyelmes, kihalászom, megnézem. Hát nem nekem szólt? Micsoda véletlen!!!négy!4! Drága, egyetlen Szilviám írt nekem Japánból, onnan ahol kék az ég, és ahol zúg az a nagyon nagy tenger, amit óceánnak is hívnak némelyek. A kezébe vette a sorsát, itthagyott. Levelében pedig szememre hányta korai magömlésem. /Igen, ezt is kimondtam végre, most már ezt is tudjátok./ Nem bírja mindenki órákig, és én abban a két percben igenis nagyon jó vagyok a szexben., de az az igazság, hogy elmegyek gyorsan, mint a gyorsvonat, de hát tehetek én róla, hogy ez egyeseknek megint semmi nem elég?! Megbántam már, hogy nem vettem a Warrior Horse késleltető sprayből (2.890 Ft) de már késő a bánat.

Azt hittem, őt is könnyedén megkapom, de nem volt elég  sem a Suzuki típusú személygépjármű, sem a Klapknál vásárolt 5 karátos műarany, pénzzé kellett tennem minden ingóságomat, hogy végre megdughassam. Azóta is alig van mit ennem, elég rossz napjaim vannak, mit ne mondjak. Még szerencse, hogy itt hagyta nekem az emlékét, bárcsak megehetném.... :(

A palackban volt még egy, nekem írt dal, és egy pár perces felvétel zsírúj, boldog életéről, melynek központjában a leszbikus szerelem, a csodálatos tenger és annak még  csodálatosabb gyümölcsei állnak.

"Légy boldog nélkülem! Búcsúzom, ég veled!
Csókol; Szilviád (ezután egyszerűen csak Sakura)"

-- track: Dankó Szilvia - Tenger --

 2011.08.31. 22:02 komment

Címkék: pina szex pornó japán bizarr nők polip tenger vbk suna genki genki-genki :Bizarr :BESTOF :VBK

Sokan leszarják, engem rohadtul idegesít a vótmározás, ami nem erre a blogra (Igen, a VBK.PURUTTYA.HU-ra gondolok) vonatkozik. Vannak akik extázisba esnek, ha vótmározhatnak, nah ők most kiélhetik magukat. De kb most utoljára. Bármilyen hihetetlen és meglepő, amik kikerülnek a blogokra nagy valószínüséggel vótak már máshol az interneten. Szóval semmi szükség arra, hogy ezt bejentsétek. Extrém vagy akármi más cuccokat akkor is ki fogok rakni, ha nem én vagyok rajtuk a főszreplő, ha régiek vagy vótak már a neten, ha azokat érdekesnek találom, és érdemesnek arra, hogy megosszam azokkal, akik ne adj isten nem látták volna máshol. 

Nem szeretek dolgokat túl sokszor elmondani, ezért csak remélni tudom, hogy ez az üzenet végre eljut a vótmáfetisztákhoz is. Aki ennek ellenére sem tud a jövőben uralkodni ezen szenvedélyén, az kezeltesse magát, különben cudar világ lesz, és a következő Puruttyabulin istenesen seggberakom majd ezeket az agyhalottakat, csak hogy érezzék a törődést, és hogy  történjék is valami érdekes. 

Most viszont kiélheti magát, aki erre izgul, mert a következő videó olyan képeket tartalmaz, amiből pár (nem tudom mennyi) már kikerült a blogra (mármint erre a blogra) tehát teljesen jogosan lehet üvölteni, amit ilyenkor szoktatok. Aki kitalálja, hogy mellyek ezek a képek, az jelezze. Nyereménye egy nagy büdös lófasz, amit 5 (azaz öt) munkanapon belül átvehet a szerkesztőségben.

Jó játékot!

Ha úgy tűnik, mintha akadozna vidi, ne sziggyad a szógátatód, ez azért lehet, mert több gigás fájlból lett renderelve.

 2011.08.30. 22:03 komment

Címkék: állat képek bizarr cukiság szerelem plüss állatok vbk írt vótmá Baby Sisters Égben :Bizarr :VBK

 

Netolvajkoggyá, mer nem biztos, hogy megéri. Főleg nem abban az országban (Brazilia?) ahol állítólag ez a két úriember is elcsent valamit. Az meg egy másik dolog persze, hogy az ő kezükről is leszedik az órát, hiszen nekik gyaníthatóan már nem lesz rá szükségük. ^^ Itthon meg ment a rinya a médiákokban, hogy szegény szerencsétlen kislányok, akik bizsukat loptak, be lettek citálva a rendőrségre, ezzel őnekijek életre szóló törést okozva az ő kis lelkeikben vala. Emlékszünk még arra? Hát ebből is csak az jön le, hogy minden relatív. Azok a szegény kislányok, (ha ők volnának a srácok helyében) azt hiszem igencsak örültek volna, ha lett volna a közelben pár süni.

 2011.08.29. 23:02 komment

Címkék: lopás durva tolvaj véres haldoklik kegyetlenkedés :Durva :VBK

süti beállítások módosítása