Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az abortált gyógynövényes magzatleves kezd ismét elterjedni Kínában. Jótékony hatással van az egészségre és növeli a szexuális teljesítőképességet. Jelenleg cirka 4.000 kínai jenbe kerül.

Végülis miért ne? Hiszen agy magzat jogilag nem ember, nem vonatkoznak rá törvények, talán még annyi sem, mint az állatokra. 12. hétig az anya kérheti a terhesség megszakítását. Addig ő csak egy darab hús. Az anyák sokszor esznek magzatlepényt, akkor a kikapart magzatot kár volna otthagyni, jó kis fehérjeforrás lehet az is.

Egy 2009-s adat: Óránként 6 (azaz hat) terhesség megszakítást végeznek  Magyarországon, és egyre több az abortuszra jelentkezők között a 13-18 éves lány. Ráadásul az első szexuális aktusnál - amelynek időpontját a felmérés 14 és 16 éves kor közé teszi - a tinédzserek 90 százaléka semmilyen formában nem védekezik. A szakemberek ennek tudják be, hogy növekszik a 13-18 éves lányok körében az abortusz.

Na jó, mielőtt agyfaszt kapnátok a képek láttán: Mindez egy Zhu Yu nevű kínai konceptualsta művész performance-a, aki a hatás kedvéért azt mondta anno, hogy  a képeken egy igazi magzat van, akit egy orvosi egyetemről loptak ki. A fotók 2000-ben készültek, 2001-ben hoax emailek kezdtek el keringeni az egyik képpel neten, ami mind az FBI, mind a Scotland Yard figyelmét felkeltette. Yu azt nyilatkozta, hogy semmilyen vallási és semmilyen írott törvény nem tiltja a kannibalizmust. És ebben igaza is volt.  (Németországban volt egy eset, ahol egy fickó megzabálta a haverját - bizonyos Armin Meiwes, akit eredetileg csak 4 évre zártak el, azt is csak azért, mert több órás szenvedés után végül halálba segítette a havert, és nem azért mert meg is ette. Akit érdekel a sztori, az itt olvashat róla jó sokat) A képeket egy időben  a japán ellenes propaganda is felhasználta, akik úgy mutatták be, mint "Japan's hottest food" (a hotnak ugye kettős értelme van). 2006-ban aztán újra elővették a britek a sztorit, egy dumonentumfilm is készült ennek apropójából  a modern kínai művészekről és performanszokról.

 

 

 2011.03.30. 20:00 komment

Címkék: leves képek magzat gasztronómia magzatleves :Durva :VBK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása