Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 Biztosan mindenki elgondolkodott már, hogy hogyan lettek a pöcsöslányok!

A pöcsöslányok története igazán felkavaró és egyben megbotránkoztató történet, de ha tudni szeretnéd, hogy hogyan keletkeztek olvasd végig! Annak érdekében, hogy ne csak sok fekete betűt lássál dobok pár képet is! De csak mert jó arcz vagyok!

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

Na szóval a sztori a következő:

Egyszer volt, hol nem volt, két igen szegény, ámbár vidám kisfiú aki a nehéz anyagi körülményeik ellenére, nagy szeretetben és békességben nőttek fel. Már porbafingó koruk óta, nagyon jó barátok voltak, de egyszer egy szép napon az egyik kisfiút elütötte a postás a simóval.

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

Hála istennek a kisfiúnak nem esett komoly baja, csupán csak a sebességben maradt simpson hátsó kereke ledarálta a fél fejét és ettől az intelligencia hányadosa egyenlővé vált egy igazgyöngy-termelő kagylóféléjével.

De legalább nem halt meg! Ezek után a rossz dolgok sorra követték egymást, meghaltak mind kettőjük szülei és szegények arra kényszerültek, hogy lopják az étket, az utcán aludjanak, és jó pénzért árulják a testüket.

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

Szexuális képességeik hamar feltűntek az ebben jártas alvilági figuráknak és hamar besorolták őket a népligeti légióba, mint hoszteszfiúk. Hamarosan rendszeres kuncsaftjaik voltak, köztük egy Ródrígó ezredes nevű forma is aki bukott a fiatal kis fiúkákra és nem csak a szexért járt hozzájuk, hanem csodálatos lelki társra is lelt bennük.

Egyszer egy nap éppen egy félelmetes kupakolás után a szolgálati limó hátsó platformján, Rodrigó ezredes elmondta a két fiúnak, hogy nagyon komoly feladatot bíztak rá, ki kell iktatnia egy tájföldi tudóst, aki ember kísérleteket hajt végre, amiknek célja a világ elpusztítása.

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

Majd elmondta a két fiúnak azt is, hogy az említett tudós is nagyon szereti a fiatal fiúkákat és ha gondolják –már mint a fiúk- beveszi őket a dologba és ha ezt a küldetést végrehajtják szabadok és gazdagok lesznek örökre!

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

A ledarált fejű fiú, semmit nem értett az egészből Ő azonnal rábólintott és kis vártatva az átlag intelligenciával rendelkező társa is igent mondott a dologra…

Rövid kiképzés után, ami abból állt, hogy kitágították mind a kettőjük buláját, hogy bírják az őrült tudó óriási faszát, tájföldre utaztak.
Még a megérkezés napján végre akarták hajtani a küldetést, tehát azonnal bejelentkeztek a tudós főhadiszállására, hosztesz bojnak álcázva magukat.

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

Csak, hogy az ezredes által közölt információ, miszerint a tudós a fiúkat szereti, téves volt, a tudós beteges fétise, az, volt, hogy a fiúkra parókát és melltartót ölt és úgy baszogatja őket seggbe…

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

A másik dolog az, hogy a srácok hamar lebuktak, mivel a motozásnál megtalálták az intelligencia hiányos fiú végbelében ott felejtett mikrocsipet, amin a tudós ki iktatására vonatkozó információk voltak.

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

Az őrült tudós féktelen haragra gerjedt és úgy döntött, hogy a két fiúból pöcsöslányt kreál és ezt egy 48 órás műtéttel végre is hajtotta…

Ők voltak a prototipusok, Ők méhet is kaptak és rövid időn belül teherbe is estek. 9 hónap múlva megszületett az első lány akinek csúnyája volt.

Mikor az első pöcsöslány elérte a 16. életévét világot akart látni és egyszerűen elszökött.

A persze pénzt csak rablással tudott szerezni és mivel nem volt egy észlény Ő sem, egyből meg is erőszakolta az áldozatait akik sorra pottyantották ki a nem kívánt fattyakat. Mert tájföldön még ma is tilos az abortusz!

Na szóval így lettek a pöcsöslányok!

U.I: Rettenetesen részeg vagyok!!!:)

 2011.12.11. 21:34 komment

Címkék: képek bizarr okosság olvasmány shemale tranny wtf vbk tranyó okosítás pöcsöslány :Bizarr :VBK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása